top of page

FAQ

Kun je mij helpen om de juiste keuze te maken?

Absoluut! Ik denk heel graag mee, neem gerust contact op dan gaan we samen aan de slag.

Hoe plaats ik een customized order?

Een order in een andere maat, kleur of design kun je doen door een mailtje te sturen. Mocht je benieuwd zijn naar een prijsopgaaf, neem dan even contact op.

Hoelang is de levertijd?

De actuele levertijd vind je op alle productpagina's. De levertijden zijn slechts een indicatie, hier kan van afgeweken worden. Heb je een kunstwerk snel nodig dan is het mogelijk om in overleg een spoed bestelling te plaatsen. Neem hierover eerst contact op.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor alle maten exclusief de XXL maten €9,95. De verzendkosten voor de XXL maten en de verzendkosten van alle andere landen kun je berekenen in je winkelwagen. 

Kan ik mijn order achteraf nog wijzigen?

Dat is geen probleem, geef een wijziging in kleur of formaat uiterlijk 3 weken voor de afgesproken leverdatum door.

Ontvang ik een verzendbevestiging?

Ja! Na verzending ontvang je een track & trace code in je mail. Let op, deze kan in je spambox belanden.

Hoe hang ik het kunstwerk het beste op?

Om de kunstwerken zo mooi en stevig mogelijk op te hangen bevestig je twee schroeven en pluggen per kunstwerk in de muur. Vervolgens kun je het kunstwerk er overheen hangen. Zorg ervoor dat het  canvas leunt op de schroeven en niet de lijst. Pas op met vette vingers tijdens het ophangen, de matte verf is hier gevoelig voor. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet tevreden? Na overleg mogen alle standaardmaten en kleuren retour binnen 8 dagen na ontvangst in de originele verpakking. Retouren worden enkel geaccepteerd wanneer er geen beschadigingen zijn aan de kunstwerken.

Help! Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. 

We verpakken alle kunstwerken zo zorgvuldig mogelijk, mocht het nou toch gebeuren dat je bestelling beschadigd is aangekomen, neem dan binnen 24 uur contact op zodat we dit kunnen gaan oplossen. 

Hoe maak ik mijn kunstwerk schoon?

De kunstwerken kunnen met een droge, zachte en pluisvrije doek worden afgenomen. Doe dit wel voorzichtig zodat er geen krassen op de kunstwerken ontstaan.  
bottom of page